Agenda
aug
di. 29 augustus 2017

Cursus Levensmiddelen Microbiologie

18 uur
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen, Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch
Micro-organismen: weldoeners en tegelijkertijd boosdoeners. Micro-organismen zijn nuttig bij de productie en houdbaarheid van voedsel, maar zorgen ook voor bederf. Kennis over micr...
Meer
aug
di. 29 augustus 2017

Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie

18 uur
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen, Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch
De Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie, van HAS Hogeschool, richt zich op de chemische en biologische kant van voedingsmiddelen. Door middel van afgeronde cursussen leert...
Meer
aug
di. 29 augustus 2017

Cursus Productkunde & Verpakken

18 uur
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen, Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch
De Nederlandse voedingsmiddelenindustrie kent een groot aantal kwaliteitsuitdagingen. In deze cursus 'Productkunde & Verpakken' van HAS Hogeshool, passeren de belangrijkste vraagst...
Meer
aug
do. 31 augustus 2017

Cursus Proceskunde & Unit Operations

18 uur
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen, Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch
Pasteuriseren, snijden, verhitten, centrifugeren en conserveren: voedselbereiding gaat gepaard met uiteenlopende processen. De activiteiten bij een voedingsmiddelenbedrijf zijn ond...
Meer
aug
do. 31 augustus 2017

Cursus Food & Business Marketing

18 uur
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen, Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch
De cursus Food & Business Marketing van HAS Hogeschool, is een basis over marketing, inkoop en verkoop. Cursisten leren consumentengedrag benoemen, herkennen en analyseren. Er is r...
Meer
Pagina 1 van 3123