Agenda

di 29 augustus 2017

Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie

18 uur
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen, Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch

De Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie, van HAS Hogeschool, richt zich op de chemische en biologische kant van voedingsmiddelen. Door middel van afgeronde cursussen leert u over de samenstelling, veiligheid en productieprocessen van voedingsmiddelen. Maar er is meer: u wordt uitgedaagd om na te denken over nieuwe producten, waarbij smaak, houdbaarheid en verpakking in balans moeten zijn.

Theorie is de basis, maar weinig zinvol zonder praktijkervaringen. Het motto van HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen is niet voor niets: ‘Leren moet op werken lijken.’ Practica vinden plaatsen in speciaal daarvoor uitgeruste hallen die de dagelijkse praktijk in de foodindustrie realistisch nabootsen.

  • De volledige bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie duurt 2 jaar en is opgebouwd uit 8 blokken. Per blok volg je 2 cursussen. Iedere cursus bestaat uit 8 lesavonden (van 18.30 tot 21.45 uur) en 1 toetsavond.
  • De cursusprijs is €15.535,00, excl. 21% btw.
  • Na positieve afronding van iedere cursus en minimaal 80% aanwezigheid, ontvang je een certificaat van HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen.

Voor uitgebreide informatie over deze opleiding, kijk op has.nl.