Agenda

di 29 augustus 2017

Cursus Levensmiddelen Microbiologie

18 uur
HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen, Onderwijsboulevard 221, 5223 DE 's-Hertogenbosch

Micro-organismen: weldoeners en tegelijkertijd boosdoeners. Micro-organismen zijn nuttig bij de productie en houdbaarheid van voedsel, maar zorgen ook voor bederf. Kennis over micro-organismen is een waardevol hulpmiddel bij het verantwoord omgaan met voedingsmiddelen.

In deze cursus van HAS Hogeschool leert u hoe producten kwetsbaar zijn voor bepaalde micro-organismen, hoe je microbiologische kwaliteitscontroles uitvoert en hoe je het kiemgetal kunt vaststellen. Na afronding van deze basiscursus bent u klaar voor de cursus Voedselveiligheid & Houdbaarheid.

  • 8 lesavonden (dinsdags van 18.30 – 21.45 uur) en 1 toetsavond in een periode van 3 maanden.
  • De cursusprijs is € 1.089,00, excl. 21% btw.
  • De cursus wordt afgesloten met een toets. Bij het behalen van voldoende resultaat en het bijwonen van minimaal 80% van de lessen ontvangt u een certificaat.

Voor meer informatie over de cursus, kijk op has.nl.