Nieuwsberichten

Economische agri&food missie naar India

RVO organiseert van 2 tot en met 5 november een (economische) agri&food-missie naar India. De missie staat in het teken van de World Food India. De focus tijdens de missie ligt op food(processing) en supply chain.

India biedt met een relatief jonge bevolking van 1,3 miljard mensen en een sterk groeiende en goed opgeleide middenklasse een gigantische potentiële afzetmarkt voor het Nederlandse bedrijfsleven. De Indiase economische groei loopt naar verwachting in 2017-2018 verder op tot 7,8% en het investeringsklimaat is aantrekkelijk. Het is dan ook geen wonder dat het IMF de Indiase economie aanmerkt als een ‘bright spot’.
Lees meer over de kansen voor Nederlandse ondernemers in India.

World Food India
De World Food India is een gateway naar de Indiase voedseleconomie en wordt door de Indiase overheid georganiseerd in New Delhi. Gedurende 3 dagen komen investeerders, fabrikanten, producenten, voedselverwerkers, beleidsmakers en organisaties uit het wereldwijde voedselecosysteem samen voor netwerkbijeenkomsten, een foodstreet waar producten kunnen worden getest op geschiktheid voor de Indiase markt, seminars en workshops.

Voor meer informatie en aanmelden zie de agenda.